Skip to content

Maatwerk WordPress
websites

Met behulp van de nieuwste technieken realiseer ik maatwerk WordPress websites en webshops. Iedere website is uniek, snel, toegankelijk, eenvoudig zelf te beheren en goed vindbaar in Google. Uiteraard is iedere website mooi verzorgd en ‘responsive’ vormgegeven. Dit betekent dat jouw website op ieder device, zoals je mobiel, tablet en desktop, altijd in verhouding blijft. En niet te vergeten; iedere website ziet er gelikt uit en sluit aan bij jouw identiteit.

Wat is WordPress?

Van de 10 miljoen best bezochte websites ter wereld is het aandeel van WordPress in de afgelopen vijf jaar gegroeid van 23,3% naar 39,5%. Maar wat is WordPress? Die vraag krijg ik vaak. WordPress is het content management systeem waarin websites van simplistisch tot een hoog/ingewikkeld niveau gebouwd en beheerd kunnen worden. 

WordPress biedt alle mogelijkheden op het gebied van webdesign. Soms via externe plug-ins. Hiermee kan alles gebouwd en gerealiseerd worden. Van boekingssystemen, kalenders, webshops en nieuwsbrieven; noem het maar op en het is mogelijk met WordPress en de juiste kennis.

Een ander mooi kenmerk van WordPress is dat de website na de oplevering en de juiste instellingen eenvoudig zelf, en zonder specialistische kennis beheerd kan worden. Zo kunnen er nieuwe pagina’s, blogberichten, afbeeldingen, teksten etc. toegevoegd, vervangen of aangepast worden. 

Bekijk ook mijn andere diensten