Skip to content

Tarieven

Omdat ik begrijp dat helderheid fijn is krijg je van mij op basis van jouw aanvraag een duidelijk kostenplaatje (offerte). Op deze manier geef ik je inzicht in de tarieven van de verschillende onderdelen van het traject, met bijbehorende werkuren. Zo weet je precies waar je aan toe bent; wel zo prettig.

Een offerte kun je altijd vrijblijvend en kosteloos aanvragen. Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Laten we snel een (virtuele) kop koffie drinken!

Websites

Voor websites werk ik met budgetten vanaf €1000. De precieze kosten voor een website zijn afhankelijk van de complexiteit, uitgebreidheid en functionaliteiten ervan. Benieuwd wat ik reken voor jouw project? Neem dan contact op! 

Webshops

Voor webshops werk ik met budgetten vanaf €1250. De precieze kosten voor een webshop zijn afhankelijk van de complexiteit, uitgebreidheid en functionaliteiten ervan. Benieuwd wat ik reken voor jouw project? Neem dan contact op! 

Overige diensten

Uiteraard bied ik ook andere diensten aan die aansluiten bij maatwerk WordPress webdesign en marketing. Denk aan brainstorm (strategie), digitaal ontwerpen, zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine advertenties (SEA), hosting en support & onderhoud.